Opinie o Michalski Studio


Warning: Undefined array key 1 in /home/michals7/domains/michalskistudio.pl/public_html/wp-content/plugins/fb-reviews-widget/api/urlopen.php on line 87

Warning: Undefined array key 1 in /home/michals7/domains/michalskistudio.pl/public_html/wp-content/plugins/fb-reviews-widget/api/urlopen.php on line 215

Warning: Undefined array key 2 in /home/michals7/domains/michalskistudio.pl/public_html/wp-content/plugins/fb-reviews-widget/api/urlopen.php on line 215
Michalski.Studio
1.0
Based on 1 reviews
powered by Facebook
Magda Pac
Magda Pac
2021-02-03T20:45:21+0000
Bardzo dziękujemy i polecamy z całego serca! Świetny kontakt, super montaż i jakość filmu. Mamy piękną pamiątkę na lata... 🙂read more
Angelika Michalska
Angelika Michalska
2021-01-09T22:28:37+0000
Bardzo polecamy pana Grześka! Wszystko, co najważniejsze zawarte w filmie, jak i na zdjęciach. Wspaniała pamiątka,... dzięki której mogliśmy jeszcze raz przeżyć nasz ślub i wesele ❤ bardzo dobry kontakt, świetna jakość, a co najważniejsze, w dniu ślubu zupełnie nie odczuliśmy obecności kamerzysty i pani fotograf, jeszcze raz polecamy!read more
Mateusz Sokołowski
Mateusz Sokołowski
2020-12-13T16:06:19+0000
Serdecznie polecam współpracę z Panem Grzegorzem. Film i klip w bardzo dobrej jakości na wysokim poziomie. Wszystkie... najważniejsze momenty zostały uchwycone 🙂read more
Paula Bielska
Paula Bielska
2020-12-13T07:07:41+0000
Film bardzo dobrej jakości, uchwycone najważniejsze momenty co sprawia że wszystkie uczucia powracają 😍 bardzo dobry... kontakt, polecam!read more
Patrycja Ginalska
Patrycja Ginalska
2020-10-24T19:13:20+0000
Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w tworzone dzieło - dzieło, bo tak można określić to co Pan Grzegorz tworzy 🙂... Uchwycone najważniejsze momenty z tego pięknego i niepowtarzalnego dnia w jakości niczym z najlepszych filmów z Hollywood 🙂 Polecam współpracę z Panem Grzegorzem 😀read more
Izabela Stec
Izabela Stec
2020-10-13T16:06:38+0000
Pełen profesjonalizm i mila atmosfera 🙂 Wspaniała pamiątka w najwyższej jakości. Zostały uchwycone wszytskie... najwazniejsze dla nas momenty 😉 Serdecznie polecamyread more
Patrycja Simonneau
Patrycja Simonneau
2020-09-12T08:17:12+0000
Polecam, dobra wspolpraca i sliczne zdjecia!
Mateusz Dyląg
Mateusz Dyląg
2020-09-10T16:40:52+0000
Serdecznie polecam !!! Pełen profesjonalizm oraz solidny sprzęt , bardzo dobra jakość oraz wykonanie. 😀 😃😃
Angelika Hajnosz
Angelika Hajnosz
2020-08-31T21:16:41+0000
Polecamy 🙂 Najważniejsze momenty ślubu i wesela ujęte zostały w przyjemnym do oglądania filmie, a współpraca... przebiegała w bardzo sympatycznej atmosferze.read more
Judyta Wójcik-Pawlecka
Judyta Wójcik-Pawlecka
2020-08-31T11:04:05+0000
Bardzo dziękujemy za najpiękniejsze podziękowania dla rodziców 😘 uchwycenie najpiekniejszych wspomnień ❤️
Kamil Para
Kamil Para
2020-08-27T19:53:50+0000
Pełen profesjonalizm i super współpraca. Serdecznie polecam!
Loretta Gałus
Loretta Gałus
2020-08-27T17:34:37+0000
Polecam. Piękny film i super atmosfera 🥰🙂
Justyna Rak
Justyna Rak
2020-08-27T11:24:36+0000
Świetna współpraca i piękna pamiątka w postaci reportażu ślubnego. Polecam 😊
Michał Plichta
Michał Plichta
2020-08-27T10:41:52+0000
Polecam Grześka! Kolega po fachu, profesjonalista w każdym calu. Z czystym sumieniem polecam przyszłym młodym parom.
Monika Chochołek-Tomkowicz
Monika Chochołek-Tomkowicz
2020-08-27T09:13:56+0000
Profesjonalizm i piękne zdjecia. Widac, ze to nie jest tylko praca, ale również pasja.
Piotr Żurek
Piotr Żurek
2020-08-27T08:45:48+0000
Jako fotograf, miałem okazję nie raz pracować z Grzegorzem i potem oglądać jego filmy, stąd tez gorąco polecam go jako... filmowca. Niespotykana kultura pracy. Pełen profesjonalizm i niezwykła dbałość o szczegóły, podczas filmowania każdego z elementów tego szczególnego dnia.Efekt końcowy rewelacyjny!Jeśli chcesz z przyjemnością i dumą wracać do najpiękniejszych chwil życia, ujętych na filmie, szczerze polecam współpracę z Grzegorzem!read more
Grzegorz Sokołowski
Grzegorz Sokołowski
2017-09-14T13:17:07+0000
Kasia Konieczna
Kasia Konieczna
2017-09-13T09:13:34+0000
Pełen profesjonalizm a przy tym luźna i zabawna atmosfera �Polecam !�
Sylwia Sławniak
Sylwia Sławniak
2017-07-01T21:18:51+0000
Piotr Betlej
Piotr Betlej
2017-06-28T18:30:12+0000
Ania Krupa
Ania Krupa
2017-06-28T06:51:28+0000
Cecylia Michalska
Cecylia Michalska
2017-06-26T07:52:29+0000
Patrycja Kaczmarczyk-Hap
Patrycja Kaczmarczyk-Hap
2017-06-26T05:55:33+0000
Piąteczka z plusem 🙂
Jakub Hap
Jakub Hap
2017-06-25T20:45:14+0000
Serdecznie polecam. Profesjonalista w każdym calu 😉
Ewelina Marszałek
Ewelina Marszałek
2017-06-25T20:43:18+0000
Osoba naprawdę godna polecenia. Współpracowaliśmy z Grzesiem już kilka razy i każdy raz z osobna wspominam.bardzo mile.... Co najważniejsze jest to ciepła, miła, szanująca innych i ich pracę osoba 🙂read more
Małgorzata Gajda-Gierlasińska
Małgorzata Gajda-Gierlasińska
2017-06-25T20:16:40+0000
Wspaniały Człowiek+Wielki Talent=Piękno .Polecam.
Klaudia Klaudia
Klaudia Klaudia
2017-06-25T19:18:31+0000
Bożena Stepanik
Bożena Stepanik
2017-06-25T18:07:02+0000
Małgorzata Wawak
Małgorzata Wawak
2017-06-25T17:50:34+0000
Łukasz Chmielowiec
Łukasz Chmielowiec
2017-06-25T17:49:37+0000
Serdecznie polecam. Profesjonalne i miłe podejście 🙂
Ewelina Potoczny
Ewelina Potoczny
2017-06-25T17:36:01+0000
Irek Olbrych
Irek Olbrych
2017-06-25T17:29:13+0000
Ania Salwa
Ania Salwa
2017-06-25T17:25:47+0000
Magdalena Martynkiewicz Chmielowiec
Magdalena Martynkiewicz Chmielowiec
2017-06-25T16:56:26+0000
Next Reviews

Miło nam, że podoba się Wam to, co robimy. Zapraszamy do obejrzenia naszej oferty i kontaktu 🙂